Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:23  |  17/05/2022

Data i hora oficial

El temps

Es recuperen les zones blaves i taronja, a partir de dilluns 22 de juny

  • Zona taronja

    Zona taronja

18/6/2020

Amb la tornada progressiva a la normalitat, el dilluns 22 de juny entraran en funcionament els espais de zona blava i zona taronja existents.

 

L'Ajuntament de Montmeló té establertes dues zones diferents d'estacionament amb limitació horària de vehicles a l'espai públic, les quals tenen objectius diferents: zona blava i zona taronja.

 

L'aparcament de la Zona Taronja, és d’aparcament limitat de dilluns a divendres per a residents autoritzats de 8 h a 20 h. L'autorització es fa mitjançant un adhesiu que ha estat distribuït per a tots els vehicles que liquiden l'impost de circulació al municipi.

 

Les persones que no disposen del distintiu taronja, poden estacionar en zona taronja durant un termini màxim de 90 minuts però han de col·locar un disc horari en el quadre de comandament i en una zona fàcilment visible des de l'exterior.

 

La Zona blava ha estat pensada per facilitar la rotació dels vehicles estacionats en àrees amb una important activitat comercial, així com l'estacionament dels veïns i veïnes de Montmeló fora de l'horari fixat per a la zona blava i els dies festius. L'estacionament de vehicles a les zones senyalitzades com a zona blava estarà limitat a un temps màxim de 90 minuts.Data de modificació: 19/06/2020 13:15:26