Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:48  |  09/05/2021

Data i hora oficial

El temps

Benvinguts a 'Calidoscòpia', un nou esdeveniment cultural a Montmeló

  • Calidoscòpia 2020

    Calidoscòpia 2020

18/6/2020

La situació que estem vivint durant aquests dies ha propiciat que enguany no puguem celebrar l’arribada del solstici d’estiu amb la nostra festa gran. Així i tot, des de l’Ajuntament, algunes entitats del poble, el grup de treball de la Festa Major i altres persones del municipi, hem estat treballant en un nou esdeveniment cultural que hem anomenat Calisdoscòpia.

 

Durant tots aquests dies, cadascú de nosaltres ha viscut aquesta pandèmia des d’una òptica diferent. Hem tastat noves formes de viure que hem acolorit tant com hem pogut. Entre tots i totes hem format un calidoscopi farcit de diferents formes i colors que ha anat girant i ens ha anat sorprenent dia a dia.

Calidoscòpia és també un espai de reconeixement cap a aquelles persones voluntàries i professionals de tots aquells col·lectius fins ara més invisibles, i cap a tots aquells montmelonins i montmelonines que s’han vist afectats d’alguna o altra manera per la situació i que tot i així, han donat color amb els seus mirallets solidaris.

 

Voldríem engrescar-vos a participar en aquest esdeveniment i que amb l’ajuda de tots i totes puguem pensar en un futur esperançador. Per això, us proposem bocins de felicitat, diverses activitats per compartir i gaudir amb els més propers que us han acompanyat durant aquesta primavera.

 

Us animem a gaudir amb les activitats que us proposem: algunes vindran a casa i d’altres les podreu anar a veure. Volem que visqueu l’arribada de l’estiu des d’una nova òptica, que gaudiu de la festa de participació ciutadana prevista sigui presencial o virtual, des de les nostres cases, terrasses i balcons, omplint de color i vida el nostre poble.

 

També volem agrair l’esforç i la dedicació a totes aquelles persones vinculades a l’organització i col·laboració d’aquesta festa. Volem que us deixeu sorprendre per fer les coses de noves formes, una gran oportunitat que esperem que en gaudiu, perquè Calidoscòpia és la vostra festa.

 

Us hi esperem!

 

Ariadna Ojeda, regidora de Cultura i Festes

 Data de modificació: 19/06/2020 13:16:06