Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:23  |  06/02/2023

Data i hora oficial

El temps

ELS CENTRES EDUCATIUS TORNEN A OBRIR LES SEVES PORTES

  • Institut de Montmeló

    Institut de Montmeló

16/6/2020

El Departament d’Educació va elaborar un pla d’obertura dels centres educatius de Catalunya per a finals del curs actual. Una vegada hem entrat a la fase 2 de la desescalada, els centres educatius han pogut obrir les seves portes per desenvolupar l’acció educativa presencial, sempre de caràcter voluntari, ja que el curs continuarà sent telemàtic fins el 19 de juny.

 

L’objectiu principal ha estat l’atenció als infants d’1 a 6 anys amb famílies amb dificultats per conciliar la vida familiar i laboral i l’alumnat que finalitza etapa, per tal de tancar l’acompanyament personalitzat del seu pas de primària a secundària o de 4t d’ESO a cicles formatius, batxillerat o el mon laboral.

 

La llar d’infants la Fireta va obrir dilluns 8 per tal d’atendre a dos infants amb famílies que, per motius laborals i professionals, han de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar-lo.

Pel que fa a les escoles, l’escola Sant Jordi ha acollit a un infant d’Educació infantil i 15 de 6è i l’escola Pau Casals a dos infants d’Educació Infantil i 18 de 6è.

 

En el cas de l’Institut, s’han anat incorporant a partir del dia 9 de juny l’alumnat de 3r i 4t d’ESO i 2n de Batxillerat, que aquests dies estan acabant de resoldre dubtes i de preparar les PAU, que tindran lloc del 7 al 10 de juliol.

 

En tots els casos, els centres han hagut d’aplicar les mesures d’higiene i distanciament físic de dos metres entre l’alumnat, l’entrada i sortida del centre de manera diferenciada per grups i l’elaboració per part de cada centre d’un pla específic d’obertura, adequat al Pla del Departament aprovat pel PROCICAT.Data de modificació: 16/06/2020 13:33:59