Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:21  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

LES PREINSCRIPCIONS PER AL CURS 2020/2021 HAN FINALITZAT AMB UNES XIFRES MÉS ELEVADES QUE ELS DARRERS CURSOS

  • Sant Jordi

    Sant Jordi

16/6/2020

Segons va indicar l’inspector d’Educació dels Serveis Territorials Vallès Oriental – Maresme a la Comissió de Garanties d’Admissió celebrada telemàticament el passat dimarts 9 de juny, les preinscripcions per a P3 s’han tancat amb 82 sol·licituds, 7 d’elles realitzades fora de termini. De les 82 preinscripcions, 50 han estat a l’escola Sant Jordi i 32 a l’escola Pau Casals.

 

Amb aquestes xifres, l’inspector va comunicar que es valoraria la possibilitat d’ampliar a un quart grup el curs de P3, que havíem perdut degut a la davallada en les xifres de natalitat i preinscripció dels darrers cursos. En aquest sentit, l’Ajuntament ha iniciat els tràmits i les gestions per tal de sol•licitar al Departament d’Ensenyament que tiri endavant amb aquesta decisió i ens la comuniqui el més aviat possible. D’aquesta manera es respectaria la voluntat de tria d’escola de les famílies i es reduïren les ràtios dels grups.

 

Pel que fa a l’Institut, a 1r d’ESO s’ha tancat la preinscripció amb 91 sol·licituds. En aquest cas, els grups també queden molt ajustats a les ràtios que marca el Departament i des de l’Ajuntament també s’està gestionant la petició per sol•licitar el quart grup.Data de modificació: 16/06/2020 12:33:24