Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:05  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

FER UN DONATIU A LA CREU ROJA, ENTRE LES OPCIONS DE DEVOLUCIÓ ALS AFICIONATS AMB ENTRADA DELS GRANS PREMIS

  • Formula 1

    Formula 1

16/6/2020

Els fons es destinaran al Pla Creu Roja RESPON, que té per objectiu fer front a la situació d’emergència social provocada per la COVID-19.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- El Circuit de Barcelona-Catalunya i la Creu Roja brinden l’oportunitat a tots els aficionats que tenen entrades del Gran Premi de Formula 1® i de MotoGP™ de destinar l’import de les seves entrades al Pla Creu Roja RESPON.

Així ho han acordat el traçat català i la Institució Humanitària, amb l’objectiu de recaptar fons per fer front a la situació d’emergència provocada per la COVID-19. D’aquesta manera, els espectadors que així ho desitgin podran fer el donatiu i posar el seu gra de sorra per tal d’assistir a milers de persones en diferents àrees d’actuació i que s’han vist afectades per la pandèmia.

Per tant, les opcions que ofereix el Circuit de Barcelona-Catalunya a tots aquells aficionats que tenen entrada del FORMULA 1 ARAMCO GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2020 i/o el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ són:

  • Donatiu al Pla Creu Roja RESPON.
  • Reemborsament del 100% de l’import de l’entrada adquirida, despeses de gestió incloses.
  • Upgrade a Abonament 2021 (només entrada de 3 dies de Formula 1)
  • Manteniment entrada per Gran Premi del 2021
  • Manteniment entrada per Gran Premi del 2021 + 20% de descompte per la compra d’una segona entrada
  • Voucher 2021 per productes Circuit

 
El tràmit es pot realitzar a través d’una landing que permet fer la gestió d’una forma ràpida i senzilla. Els posseïdors d’entrades de Formula 1® ho poden sol·licitar des d’avui i els que tenen entrades de MotoGP™ ho podran fer a partir del proper 29 de juny.
 
Sobre el Pla Creu Roja RESPON
La Creu Roja, en aquesta situació excepcional, està reforçant en aquests moments dins el Pla Creu Roja RESPON les aliances públic-privades i amb previsió d’un notable increment de la demanda en la distribució d’urgència d’aliments. De fet, en aquesta crisi provocada per la pandèmia, s’han aconseguit més de 230 col·laboracions empresarials, ja siguin de donació de producte, aportacions econòmiques o d’altres tipologies.

Des de l’inici de la crisi, a mitjans de març, un equip de 6.382 persones voluntàries i tècniques de la Creu Roja ha distribuït prop d’1,5 milions de quilos d’aliments i realitzat 115.000 entregues de productes de primera necessitat i medicines a 210.000 persones en risc d’exclusió social en més de 150 municipis catalans.Data de modificació: 16/06/2020 09:03:55