Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:58  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

EL GRAN PREMI MONSTER ENERGY DE CATALUNYA DE MOTOGP JA TÉ DATA CONFIRMADA

  • MotoGP

    MotoGP

11/6/2020

Se celebrarà del 25 al 27 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya i serà la vuitena prova de la temporada.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- La FIM, IRTA i Dorna Sports han fet públic aquest matí el nou calendari del Campionat del Món de MotoGP™, en el que es confirma que el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ es disputarà del 25 al 27 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El traçat català serà escenari de la vuitena prova de la temporada de MotoGP™ i ho farà sense la presència de públic. Aquesta decisió respon a les mesures de prevenció establertes per les autoritats per a la contenció de la COVID-19 i garantir així la seguretat i la salut de les persones.

Els Campionats de Catalunya de Motociclisme, previstos del 25 al 27 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya, queden ajornats i es buscarà una nova data per a la celebració del certamen.

Els espectadors que tenen entrades del Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP™ tenen diferents opcions, entre les quals s’ofereix conservar l’entrada per gaudir del Gran Premi al 2021 o el reemborsament. Es podrà fer la pertinent sol·licitud a través d’una plataforma on-line que estarà activa a partir del 29 de juny.Data de modificació: 11/06/2020 15:16:37