Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:18  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

"MONTMELÓ ES QUEDA A CASA" TANCA LES SEVES PORTES

  • Montmeló ja no es queda a casa

    Montmeló ja no es queda a casa

5/6/2020

Amb l'entrada a la 2a fase, deixen d'existir les franges horàries, els bars i restaurants tornen a funcionar i ja són permeses les reunions de fins a 15 persones. L'espai "Montmeló es queda a casa" que es va iniciar al març amb l'objectiu de compartir amb la ciutadania les diferents fases de confinament, posa fi al seu servei amb l'arribada de la 'nova normalitat'.

Des de la creació d'aquesta plataforma el 19 de març, el nostre objectiu ha estat sempre i en tot moment oferir propostes i diferents opcions per tenir un confinament saludable. Sabedors que quedar-se a casa era el millor que pudíeu fer per frenar la transmissió del virus i protegir la salut de les persones més vulnerables, us hem ofert al llarg de quasi tres mesos, tota mena de propostes per tal que de trencar amb el sedentarisme que comportava el confinament.

Hem cercat en cada moment la varietat i sobretot la proximitat. Hem volgut que la majoria de les propostes ofertes estiguessin elaborades per tècnics i tècniques dels equipaments municipals. L'equip de monitores i monitors de l'Escola Esportiva ens han ofert sessions per als diferents grups setmanalment; hem fet visites virtuals al Museu de Montmeló i altres museus del territori; hem ballat per celebrar el Dia Mundial de la Dansa; hem viscut Sant Jordi des de casa; hem corregut la Mini Marató; ens han explicat contes de la Biblioteca; hem fet classes de ioga i pilates amb els professors de la Torreta; hem reviscut espectacles de la Polivalent; hem fet un munt de classes d'aeròbic i zumba amb la incansable Eva Gallardo dins el seu propi espai "Mou-te des de casa". Tot això i molt més, durant 74 dies que hem omplert amb 125 propostes.

Ara ens toca tancar aquest espai i ho fem amb una selecció fotogràfica que la ciutadania ha anat enviant a les xarxes durant els dies de confinament. És la visió del Montmeló viscut al llarg de dos mesos, amb espais sense persones. Ara que a poc a poc anem guanyant els carrers i els espais públics, aquest "espai virtual "marxa amb l'alegria de saber que d'alguna manera hem tingut cura de vosaltres, de les famílies de Montmeló i, que la ciutadania de Montmeló ha respost com sempre; amb solidaritat, participació i agraïment.

  

Desitgem que aquestes propostes hagin estat del vostre grat i us hagin ajudat a passar els dies de confinament. Moltes gràcies.Data de modificació: 09/06/2020 09:16:03