Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:34  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL NOU LLIBRE D'ANNA BALLBONA JA ESTÀ A LES LLIBRERIES

  • La periodista i escriptora Anna Ballbona / Anagrama

    La periodista i escriptora Anna Ballbona / Anagrama

  • No soc aquó

    No soc aquó

3/6/2020

Des del passat 27 de maig, ja es pot trobar a les llibreries del territori la darrera novel·la de la montmelonina Anna Ballbona, un llançament que es va haver d'ajornar a causa de la crisi sanitària. Aquesta és la segona novel·la de Ballbona, després de Joyce i les gallines i dels poemaris Conill de gàbia i La mare que et renyava era un robot, l'autora ja ha començat a treballar en la tercera.  


Quan Anna Ballbona va rebre el premi Anagrama pel seu llibre No soc aquí va arribar el temporal Glòria. I quan el seu treball havia de sortir a les llibreries va començar la crisi sanitària pel coronavirus. A través del seu Twitter l'escriptora montmelonina recorda aquests dos moments. Aquest dimecres arriba l'hora de la veritat i el seu llibre ja es pot trobar a les llibreries.

A l'obra No soc d'aquí, Anna Ballbona explica el sentiment d'estranyesa d'una noia de l'àrea metropolitana. Un entorn en el qual els vallesans, es podem sentir identificats

Ballbona ja treballa en la seva pròxima novel·la. Malgrat que no se centra en la crisi de la Covid-19, si que hi poden haver referències que ens ho recordi.

La primera presentació del llibre No soc aquí es farà el 6 de juny. A causa de la situació actual s'haurà de fer per internet.

 

 Data de modificació: 04/06/2020 17:32:34