Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:48  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ES PERMET LA MOBILITAT ENTRE BARCELONA I LES REGIONS METROPOLITANES

  • Mobilitat entre Barcelona i regions metropolitànes

    Mobilitat entre Barcelona i regions metropolitànes

  • Fases de desconfinament a Catalinya. 01/06/2020

    Fases de desconfinament a Catalinya. 01/06/2020

2/6/2020

Des d'ahir, dilluns 1 de juny, les àrees metropolitanes Sud i Nord (on pertany Montmeló) i Barcelona, passen a formar una sola regió sanitària. Això suposa que la mobilitat serà lliure entre aquestes tres àrees, que es mantindran en fase 1.

 

Fins ara, la mobilitat des de Montmeló només estava permesa amb les comarques del Vallès Oriental, Vallès Occidental i una part del Maresme. Ara s'obrirà a tot el Barcelonès i el Baix Llobregat. Dels 81 municipis als quals es podia anar des de Montmeló, ara se'n sumen uns 90 més.

 

De moment, però, encara no podrà haver mobilitat amb els municipis del'Alt Penedès i Garraf que, tot i estar dins la regió sanitària de Barcelona, es trobaran a la fase 2.

 

Així, la mobilitat entre tots aquests municipis està permesa per fer les activitats permeses per la situació actual, com anar a visitar amics o famílies, al comerç o en locals de restauració.

 

D’altra banda, Girona, Catalunya Central, l’Alt Penedès i el Garraf passaran a fase 2 a partir de la setmana que ve i se sumen al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i l’Alt Pirineu i Aran, que ja hi són des de la setmana passada. D’aquesta manera, només l’àrea metropolitana de Barcelona i Lleida seguiran en fase 1 mentre que la resta de Catalunya estarà en fase 2.

 

 
 


Data de modificació: 09/06/2020 08:54:19