Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:52  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

La Biblioteca la Grua funciona amb nous horaris i amb serveis limitats

  • Biblioteca Municipal La Grua de Montmeló

    Biblioteca Municipal La Grua de Montmeló

17/6/2020

La Biblioteca La Grua de Montmeló, des del passat 2 de juny, ha reobert les portes amb un nou horari: dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 a 19 h i dimecres de 10 a 13 h.

En aquesta primera fase no es podrà accedir a la col·lecció general ni utilitzar la biblioteca per a consultar o per a estudiar. Tampoc es podrà fer servir els ordinadors ni s'oferirà el servei de "Préstec interbibliotecari".

Els serveis permesos en aquesta primera fase seran, el préstec i el retorn de documents, així com informació bibliogràfica per telèfon o telemàticament. En una segona fase, segurament ja es podrà fer ús de les instal·lacions, però amb limitacions d'espais i sempre demanant cita prèvia. La reobertura de les biblioteques es farà per fases, que anirà establint el Ministeri de Cultura i publicant al BOE.

 

Per fer ús del servei de préstec serà imprescindible sol·licitar els documents amb cita prèvia, per telèfon o per correu electrònic o omplint un formulari específic que es troba a la Biblioteca virtual. Per entrar a la biblioteca serà obligatori l’ús de mascareta i seguir les mesures de seguretat i d'higiene establertes.

 

Horari

  • Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 16 a 19 h
  • Dimecres de 10 a 13 h

 

Com demanar cita prèvia

 

Més informació

 

 Data de modificació: 19/06/2020 13:19:59