Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:25  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

S'OBREN LES CONVOCATORIES DE LES SUBVENCIONS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER PER A PERSONES GRANS I PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER EN GENERAL(MITMA).

  • Ajuts lloguer gent gran i ajuts lloger general (MITMA)

    Ajuts lloguer gent gran i ajuts lloger general (MITMA)

28/5/2020

El 27 de maig s’han publicat les Resolucions TES/1097/2020 i la TES/1096/2020, de 19 de maig, per les quals s’obren les convocatòries, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per al pagament del lloguer per a persones grans, i per al pagament del lloguer en general (MITMA).

 

Adjunten dos documents resum d’ambdues convocatòries i bases reguladores, elaborats per l’Oficina Comarcal d’Habitatge.

 

Quin és el termini per presentar la sol·licitud?

  • El termini de presentació comença a partir de l’endemà de la publicació de la Resolució de la convocatòria, el 28 de maig de 2020 i s’estén fins al 3 de juliol de 2020.

 

Qui es pot beneficiar d’aquest programa d’ajuts?

  • Ajut lloguer persones grans: les persones físiques que a l’any natural de la convocatòria, tinguin 65 anys o més, i que, a més de complir els requisits establerts, siguin titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.
  • Ajut lloguer MITMA: les persones físiques que, a més de complir els requisits establerts a les bases, són titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge que constitueixi el seu domicili habitual i permanent, en el territori de Catalunya.

 

Com i on s’han de sol·licitar?

Les sol·licituds s’han de presentar en imprès normalitzat (impresos) degudament formalitzades i signades per la persona sol·licitant de l’ajut, acompanyades de la documentació requerida. Les sol·licituds es poden presentar a:

  1. Preferentment, a través de mitjans electrònics al web de la Generalitat de Catalunya. Per conèixer com fer la tramitació idcatmobil en la mateixa web de tràmits de la Generalitat
  2. A les Oficines locals d’Habitatge, en horari de registre. L’Oficina Comarcal d’habitatge del Vallès Oriental romandrà tancada mentre duri l’estat d’alarma,no obstant s’han habilitat dues línies telefòniques per atendre qüestions als respecte: 93 860 07 08 - 667 99 21 35, a més del correu electrònic habitatge@vallesoriental.cat, per donar-vos suport en la tramitació telemàtica, 
  3. A l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

 

Per a més informació:


Informació relacionada


Data de modificació: 03/06/2020 15:13:58