Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:31  |  05/12/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT REP EL DISTINTIU ‘COMPROMÍS PER LA SOSTENIBILITAT TURÍSTICA BARCELONA BIOSPHERE’

  • Bosc del Cràter

    Bosc del Cràter

27/5/2020

El traçat català forma part de l’oferta turística sostenible de Barcelona.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- El Circuit de Barcelona-Catalunya, juntament amb 55 entitats més, ha rebut avui el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere com a reconeixement a la seva adhesió amb la que demostra el seu compromís cap a un turisme sostenible i responsable.

La distinció s’ha fet oficial aquest matí en una trobada on-line amb el regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, la vicepresidenta primera de la Cambra de Comerç de Barcelona, Mònica Roca, i el president del comitè executiu de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, entre altres autoritats, i amb presència del director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè. La Taula de Sostenibilitat ha estat l’encarregada de validar l’adhesió del Circuit, una distinció que es basa en un compromís de millora continua dels diferents àmbits de l’empresa, com la sostenibilitat socio-cultural, econòmica i ambiental, destacant-ne el treball iniciat l’any passat per millorar la biodiversitat del Circuit, el Bosc del Cràter, pel qual va ser guardonat amb el FIM Environmental Award 2019.  

L’any 2011, Barcelona va esdevenir la primera ciutat del món amb la certificació Biosphere, atorgada pel Responsible Tourism Institut d'acord amb els criteris del Global Sustainable Tourism Council. La certificació Biosphere, renovada anualment, ha proporcionat un reconeixement a la ciutat comtal  com a destinació turística sostenible i responsable. D’aquesta manera, el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere reconeix aquells operadors turístics que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, la igualtat de gènere i el retorn social i econòmic. L’Ajuntament de Barcelona basa aquest Compromís en un manual de bones pràctiques que recull els disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides. Data de modificació: 28/05/2020 16:26:27