Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:45  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

REOBERTURA DE LA DEIXALLERIA DE MONTMELÓ EN EL SEU HORARI HABITUAL, A PARTIR DE L'1 DE JUNY

  • Reobertura de la Deixalleria

    Reobertura de la Deixalleria

27/5/2020

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental reobrirà les deixalleries a partir de dilluns 1 de juny, amb els horaris habituals. Davant la reducció del nombre de contagis per la COVID-19, el Consorci, amb el consens dels ens consorciats, ha valorat la reobertura parcial dels espais i permetre la prestació d'aquest servei amb la implantació d’estrictes mesures de prevenció per evitar la propagació dels virus i protegir tant el personal que hi treballa en aquestes instal·lacions com els usuaris i les usuàries que en fan ús.

 

Per garantir les mesures de seguretat i per evitar contagis o situacions de risc hi treballaran dos operaris per deixalleria, el que permetrà garantir el compliment de les mesures preventives establertes i realitzar una intensa desinfecció diària de les instal·lacions. També es limita l’aforament i es controlarà l’accés dels usuaris o transportistes que vulguin accedir-hi. Tots ells, a més, ho faran individualment seguint les indicacions de l’operari, i en cas que es formin cues, no es podrà sortir dels vehicles particulars.

El usuaris hauran de seguir en tot moment les indicacions del personal i dipositar els residus al lloc corresponent. No s’acceptaran residus barrejats o que s’hagin de desballestar, així com si no hi ha suficient capacitat de recepció. També han de seguir les mesures de seguretat establertes: es recomana l’ús de mascaretes i guants, i respectar i mantenir la distància de seguretat de dos metres amb altres persones i en general totes les mesures preventives indicades.

Des de mitjans del mes de març i a causa de les necessitats derivades de l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 les deixalleries es van tancl al públic, fins al passat 4 de maig que es van reobrir amb horaris de tres dies a la setmana. A partir del mes de juny, les deixalleries recobren el seus horaris habituals:

 

Horari Deixalleria Montmeló

Dia Matí Tarda
Dilluns Tancada Tancada
Dimarts   16.00-19.00
Dimecres a divendres 09.30-13.30 16.00-19.00
Dissabte 09.00-15.00  
Diumenge 09.00-14.30   

 

 

 Data de modificació: 27/05/2020 14:32:51