Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:03  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

NOU EMPLAÇAMENT DEL MERCAT SETMANAL DE DIVENDRES

  • Higiene i seguretat als mercats setmanals

    Higiene i seguretat als mercats setmanals

  • Nova ubicació de les parades del carrer Diputació que passen al segon tram del passeig de les Corts Catalanes

    Nova ubicació de les parades del carrer Diputació que passen al segon tram del passeig de les Corts Catalanes

27/5/2020

A partir d'aquest divendres 29 de maig tornen tots els paradistes del Mercat Setmanal.


A la fase 1 es permet que els ajuntaments puguin autoritzar la venda al mercat setmanal de la resta de parades, les considerades no essencials. No obstant, de la mateixa manera que es va haver de fer amb les parades d’alimentació, en aquest cas s’ha previst també un nou emplaçament, per tal de respectar les distàncies mínimes de separació que preveu la normativa.


D’entrada, totes les parades que hi havia al carrer Diputació es posaran al segon tram del Pg. de les Corts Catalanes, a continuació de la Fruita i Verdura, per bé que situades a la carretera, per les dues bandes de la rambla, i mirant cap al centre de la rambla. El carrer Diputació és massa estret per assegurar la distància mínima reglamentària i no s’hi podien quedar. Pel que fa a les parades de la Plaça, si bé no es mouen de la mateixa plaça, estaran amb una nova distribució, assegurant així el compliment dels nous requisits.


Si bé les botigues de roba o complements poden treballar amb atenció directa al públic des de la fase zero, les parades de mercat ambulant no poden fins a la fase 1, fet que ha estat molt criticat per part de les associacions de marxants, en considerar-ho discriminatori. Des de l’Ajuntament, per tal de donar resposta a les demandes dels paradistes i també per donar el màxim de servei a la ciutadania s’ha previst la tornada de totes les parades del mercat des del primer dia en que això ha estat legalment possible.


Igual que el comerç sedentari, les parades del mercat hauran de tenir també gel hidroalcohòlic i guants a disposició de la clientela, i respectar la resta de requeriments per a l’activitat de venda. Les persones que desitgin fer qualsevol encàrrec podran trobar tots els telèfons dels paradistes a la guia web municipal, al costat de la guia de comerços i empreses del poble.Data de modificació: 09/06/2020 08:55:49