Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:30  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

OBERT EL PERÍODE D'INSCRIPCIÓ AL CASAL D'ESTIU 2020

  • Casal d'estiu 2020

    Casal d'estiu 2020

27/5/2020

Enguany es farà un casal de 7 setmanes, des del 29 de juny al 14 d’agost, sempre que la situació sanitària ho permeti. Per tal de poder realitzar el casal, Montmeló ha d’estar en la fase 3 de desescalada. D’aquesta manera es facilitarà a les famílies la conciliació de la vida familiar i laboral. L’horari serà el mateix, l’activitat principal serà de 9 a 13h, tenint servei d’acollida a partir de les 7:45h i servei de menjador fins les 15:30h.

 

L’edició d’aquest any es tornarà a realitzar a l’Escola Sant Jordi.

 

Degut a les circumstàncies derivades del COVID-19 el casal tindrà un funcionament totalment diferent al de altres edicions. A continuació anirem explicant punt per punt les noves modificacions del casal per tal d’esvair el màxim número de dubtes.

 

Hi haurà dos funcionaments molt diferenciats: servei d’acollida de 3 a 6 anys i servei de casal de 6 a 16 anys.

 

Els infants s’agruparan en grups fixes de com a màxim 10 infants. Els grups seran estables durant tot el casal i s’evitarà al màxim el contacte amb altres grups. Els grups estaran formats segons el criteri d’edat i de fer ús del servei els mateixos dies. Cada grup tindrà 1 o 2 monitors/es, depenent de l’edat dels infants, que seran el seus referents i sempre seran les mateixes persones.

 

Les entrades i sortides es faran de forma esglaonada. Serà molt important la puntualitat de tothom pel bon funcionament del casal. En cas de no arribar a l’hora determinada, l’infant haurà d’esperar a l’entrada de la resta de grups per tal de poder accedir a l’escola.

 

En el moment d’entrar a l’escola, s’haurà de notificar la temperatura de l’infant de forma escrita. Si la temperatura és més elevada que l’establerta per la normativa, l’infant no podrà accedir al casal. Un cop el grup de 10 infants hagi entrat a l’escola, s’haurà d’anar a rentar les mans de forma obligatòria. Les sortides també es realitzaran de forma esglaonada i per grups de 10 infants.

 

Cal tenir en compte que el funcionament del casal es pot veure modificat en qualsevol moment segons la normativa que hi hagi vigent.

 

Informació i inscripcions del 27 de maig a 12 de juny

 

  • Preferiblement de forma telemàtica
    • Descarregar la documentació a l'apartat de tràmits i gestions, categoria joventut, a www.montmelo.cat
  • Presencialment, a La Torreta, de dilluns a divendres, de 9h a 13.30 h amb cita prèvia
  • Més informació: casal@montmelo.cat - 639 076 205

Informació relacionada


Data de modificació: 09/06/2020 08:56:09