Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:21  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

EL GOVERN ESPANYOL DECLARA DEU DIES DE DOL OFICIAL PER LES VÍCTIMES MORTALS PEL COVID-19

  • Banderes de l'Ajuntament de Montmeló a mig pal

    Banderes de l'Ajuntament de Montmeló a mig pal

27/5/2020

Es convida la societat a guardar un minut de silenci per les víctimes, avui dimecres a les 12 del matí. 

 

El Consell de Ministres va aprovar dimarts 26, amb la deliberació prèvia de la proposta elevada pel president de Govern, la declaració de dol oficial a tot el país pels morts a causa de la pandèmia COVID-19. El dol s'estableix des de les 00:00 hores de l'dimecres 27 de maig de 2020, fins a les 00:00 hores de dissabte 6 de juny. Durant aquest període de deu dies de dol oficial, el més llarg de la història democràtica espanyola, la bandera nacional onejarà a mig pal a l'exterior, en tots els edificis públics.

 

Per aquest motiu, avui dimecres, a les 12 del matí, es guardarà un minut de silenci en memòria de les víctimes que tindrà caràcter general i extensible a tot el país. Estan convidats a sumar-se a aquest homenatge tots els òrgans i institucions públiques i privades d'Espanya, tant en el territori nacional com a l'exterior, i molt especialment tots els ciutadans i ciutadanes des del lloc en què es trobin com a acte de profund respecte detenint-la activitat al país durant aquest minut.

 

Aquesta invitació s'estén, així mateix, a tots els esdeveniments socials, culturals i esportius que tinguin lloc durant aquest període i també a aquells actes que tinguin lloc per primera vegada fins i tot una vegada finalitzat el dol oficial. Es tracta, en definitiva, de fer una crida a tot el país a romandre units i dedicar un moment solemne, serè i sincer a totes les persones mortes per aquesta pandèmia i guardar per sempre en la seva memòria el record i el respecte de tots.Data de modificació: 09/06/2020 08:55:36