Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:39  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT REINICIA PUNTUALMENT LA SEVA ACTIVITAT AMB PILOTS MUNDIALISTES

  • Ana Carrasco

    Ana Carrasco

  • Ana Carrasco

    Ana Carrasco

21/5/2020

Aquest matí ha tingut lloc una sessió d’entrenaments amb la presència d’Ana Carrasco, Gabri Rodrigo i Xavi Vierge.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- El Circuit de Barcelona-Catalunya, després de 68 dies tancat, ha reiniciat avui puntualment la seva activitat amb una sessió d’entrenaments protagonitzada per alguns pilots mundialistes, tant del Campionat del Món de MotoGP™ com del Campionat del Món de Superbikes: Ana Carrasco, Gabri Rodrigo i Xavi Vierge.  

Tot i que el Circuit continuarà amb les seves portes tancades, aquests entrenaments s’han pogut dur a terme d’acord amb la disposició final primera de l’Ordre 414/2020 de 16 de maig, la qual modifica l’Ordre SND/388/2020, de 3 de maig, on es faculta l’obertura del Circuit de Barcelona-Catalunya com a infraestructura reconeguda per la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física com a instal·lació singular per a la tecnificació d’esportistes de pràctica a motor.

La jornada s’ha desenvolupat de 10 a 14h seguint estrictament els protocols de seguretat per tal de garantir la salut de tots els que han pres part en els entrenaments, tant la dels pilots que han estat rodant per la pista com la de l’organització.

En paraules d’Ana Carrasco, “estic molt contenta de poder rodar aquí i de l’oportunitat que ens ha ofert el Circuit per començar, perquè portem gairebé tres mesos sense agafar la moto i se’ns ha fet molt llarg”. Xavi Vierge ha destacat “el plaer que he sentit, m’he tornat a sentir lliure i a sentir l’adrenalina d’estar a la pista”, mentre que Gabri Rodrigo estava “molt content perquè semblava que mai arribaria aquest dia i més tan a prop de casa”. 

El director del Consell Català de l’Esport, Toni Reig; el president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé; i el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Joan Fontserè, han estat presents en aquest primer dia d’activitat després de més de dos mesos d’aturada com a conseqüència de la COVID-19.

El Circuit de Barcelona-Catalunya seguirà organitzant aquest tipus de jornades de forma puntual amb la col·laboració del pilot Ricky Cardús durant les properes setmanes i fins que es restableixi l’activitat habitual de la instal·lació esportiva.



Data de modificació: 09/06/2020 08:56:47