Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:30  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ENHORABONA ALS GUANYADORS DEL PRIMER CONCURS DE RELATS ESCRIU-MÒ

  • 1a edició Premis Escriu-Mó: llibret dels 4 relats guanyadors

    1a edició Premis Escriu-Mó: llibret dels 4 relats guanyadors

21/5/2020

Un cop ha finalitzat el concurs de relats ESCRIU-MÓ, organitzat durant el mes d’abril per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, Òmnium Montmeló, biblioteca La Grua i l’Oficina de Català, potser és el moment de mostrar els textos guanyadors.

 

S’han publicat els relats guanyadors de la categoria infantil i d’adults perquè tothom pugui llegir-los i gaudir de l’originalitat, de la destresa i comunicabilitat que transmeten els textos premiats. Aquests han estat els elements principals que han valorat més les persones que formaven part del jurat a l’hora de decidir quins eren els textos guanyadors.

 

Val a dir que la resta de participants han fet una bona tasca amb els seus textos, és per això que des d’Òmnium Montmeló els faran un petit obsequi per agrair la participació i motivació de creativitat en temps de confinament. Des de Cultura es contactarà amb tots els concursants per convidar-los a recollir el detall de participació.

 

Donem les gràcies a tots i totes per la participació i confiem que això sigui l’inici d’un llarg camí per tirar endavant el concurs literari ESCRIU-MÓ per a l’any que ve. Tots sabem que Llegir ens fa lliures, però escriure ens descobreix cap a on volem anar.

 

Descarrega't els quatre relats guanyadorsData de modificació: 09/06/2020 09:06:01