Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:19  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

EL GRAN PREMI FUNDACIÓ ISIDRE ESTEVE S'APLAÇA AL 2021

  • Gran Premi Fundació Isidre Esteve 2019

    Gran Premi Fundació Isidre Esteve 2019

19/5/2020

La tercera edició de l’esdeveniment solidari estava prevista pel 30 de juliol al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- El Gran Premi Fundació Isidre Esteve (FIE), previst pel 30 de juliol al Circuit de Barcelona-Catalunya, ha anunciat l’ajornament de la tercera edició de l’esdeveniment solidari al 2021.

La directora de la Fundació Isidre Esteve, Lidia Guerrero, ha explicat que “degut a aquestes circumstàncies tan excepcionals d’incertesa, de primar la seguretat i la salut de les persones i de dificultats empresarials, creiem que el millor per tots plegats és anul·lar aquesta edició i ajudar en el que puguem per sortir el més aviat possible d’aquesta situació. L’objectiu de la Fundació Isidre Esteve és ajudar i cuidar de les persones, i ara és moment de centrar les nostres energies en els nostres usuaris i en aquelles persones vulnerables que tenim al voltant”.

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat escenari de les dues edicions ja celebrades de la gran festa solidària que reivindica l’esportiu inclusiu, amb la participació de centenars de persones i esportistes d’elit. El GP FIE aglutina la cursa de relleus, en handbike o bicicleta, activitats infantils, visites guiades i voltes solidàries amb vehicles per la pista del traçat, amb un sopar de gala amb actuacions a la recta del Circuit com a colofó.

La Fundació Isidre Esteve és una entitat que té com a objectiu principal millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat física o mobilitat reduïda, utilitzant l’esport com a eina de motivació i superació. Junt amb el Circuit de Barcelona-Catalunya i el Nandu Jubany i el seu equip, emplacen a col·laboradors i participants a tornar a celebrar la festa de la solidaritat i integració al traçat català al 2021.Data de modificació: 09/06/2020 09:08:27