Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:44  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

ELOY GUERRERO CELEBRA 100 ANYS A LA RESIDÈNCIA CAN DOTRAS

  • Eloy Guerrero celebra 100 anys a Can Dotras

    Eloy Guerrero celebra 100 anys a Can Dotras

  • Eloy Guerrero celebra 100 anys a Can Dotras

    Eloy Guerrero celebra 100 anys a Can Dotras

  • Entrega d'un llibre sobre la història de Montmeló en imatges

    Entrega d'un llibre sobre la història de Montmeló en imatges

21/5/2020

Dimecres, 20 de maig, Eloy Guerrero Sierra, que resideix a Can Dotras, va complir 100 anys en companyia dels seus familiars. Per celebrar el seu aniversari va tenir lloc un acte institucional on l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, li va fer entrega d’un llibre sobre la història de Montmeló en imatges publicat pel Centre d’Estudis de Montmeló i un detall floral.

 

Eloy Guerrero va néixer l'any 1920 a Bodonal de la Sierra (Badajoz) i va arribar a Montmeló l’any 1983 després de passar 7 anys a Les Franqueses. Al seu poble natal va treballar com a agricultor i quan va arribar al nostre poble ho va fer com a muntador de llums a la fàbrica Sayol fins que es va jubilar. Guerrero és pare de quatre fills i té 5 néts i 5 besnéts.

 

L'acte va ser molt emotiu, especialment pel moment social que estem vivint. Eloy Guerrero va sortir al pati de la residència Can Dotras acompanyat de totes les professionals del centre. Amb la façana decorada per l'ocasió i amb la resta de les persones usuàries del centre, Eloy va rebre amb molta alegria i emoció la felicitació dels familiars i de l'alcalde que es trobaven a la porta de Can Dotras.

 

L'alcalde li va fer entrega d'uns records i els familiars d'un mural de fotografies de diferents moments de la seva vida. Com no podia ser d'una altra manera el centenari avi va bufar les espelmes del pastís i va xerrar animadament amb el personal de la residència i amb totes les persones que es va reunir a les portes de Can Dotras.Data de modificació: 09/06/2020 08:57:12