Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:40  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

ÚLTIM DIA PER A FER LA TEVA PROPOSTA PER LA 'FESTA MAJOR DES DE CASA'

  • Festa Major des de casa

    Festa Major des de casa

21/5/2020

Demà divendres, es tanca el formulari per a fer les propostes. Necessitem el vostre enginy per a fer entre tothom una festivitat diferent. 

 

Tal com us anunciàvem a finals del mes d'abril en el comunicat de suspensió de la Festa Major, l'Ajuntament ha estat treballant per trobar altres propostes de celebració amb l'objectiu de compensar el buit que deixa aquesta cancel·lació.


La darrera setmana conjuntament amb les entitats del poble hem estat avaluant la possibilitat de dur a terme activitats que compleixin les mesures de seguretat requerides per la situació però que ens permetin celebrar una festivitat diferent.


La Festa Major és un esdeveniment col·lectiu que uneix a tots els Montmelonins i Montmelonines. Dies de cultura, socialització i xerinola que esperem durant tot l'any. El so dels tambors, el foc dels diables, el ball dels gegants, les nits de gresca o els focs al cel ens retroben a tots i totes per carrers i places per celebrar que és Festa Major.


Enguany hem d'innovar, buscar noves propostes possibles que ens portin a casa la Festa, que ens apropin als nostres gegants, que ens uneixin als nostres amics i que tot i ser diferent, ens facin gaudir d'una altra manera.


És per aquest motiu que necessitem la vostra ajuda, volem fer aquesta festa entre tots, volem sentir les vostres idees i les de tota la ciutadania per acostar-vos la festa a casa i poder fer algunes activitats que ens retrobin amb la cultura i la socialització.


La situació és complexa i incerta, i es fa difícil que amb les mesures establertes per la pandèmia, pensar amb les activitats que cada any realitzem. Aquest any, tot serà nou. Nova oportunitat per créixer com a poble i per fer arribar a cada casa les nostres tradicions. Us demanem propostes innovadores que respectin les mesures, que omplin el poble de colors i música, encara que les hagem de sentir des de casa. Sabem que podem fer un nou sarau! Però us necessitem per fer-lo entre tots i totes.


Fes-nos arribar les teves propostes omplint el següent formulari

 Data de modificació: 09/06/2020 09:07:30