Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:28  |  22/05/2022

Data i hora oficial

El temps

SETMANA DE PREINSCRIPCIONS PRESENCIALS ALS CENTRES EDUCATIUS DEL MUNICIPI

  • La fireta Escola bressol Montmeló

    La fireta Escola bressol Montmeló

18/5/2020

El passat 13 de maig es va iniciar el període de preinscripció per l’escolarització al primer i segon cicle d’Educació Infantil, Primària i Secundària pel curs 2020/2021. Enguany, a causa de les circumstàncies extraordinàries per la COVID-19, es promou la preinscripció telemàtica. Aquest període de tramitació electrònica finalitzarà el proper 22 de maig.

 

Pel que fa a la preinscripció telemàtica de l’Escola Bressol la Fireta, només cal enviar el formulari que s’annexa a lafireta@montmelo.cat . En cas que l’Infant ja estigui escolaritzat a l’Escola Bressol, únicament caldrà fer un correu a l’adreça indicada anteriorment fent constar la intenció de renovar la matrícula el proper curs.


 

Els dies 19, 20, 21 i 22, l’Escola Bressol la Fireta, l’Escola Pau Casals, l’Escola Sant Jordi i l’INS Montmeló obriran les seves portes per fer la preinscripció presencial amb cita prèvia d’aquelles famílies que no l’hagin pogut realitzar de forma telemàtica.

 

Us recordem que en cas de necessitar sol·licitar algun tipus de documentació a l’Ajuntament, podeu fer-ho a través del Portal Electrònic amb certificat digital o Id-CAT mòbil, o bé fent un correu electrònic a oac@montmelo.cat


Informació relacionada


Data de modificació: 09/06/2020 09:09:20