Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:01  |  28/01/2023

Data i hora oficial

El temps

ELS DIES 19, 20 I 21 DE MAIG ARRIBA UNA NOVA EDICIÓ DE LA FIRA GUIA'T DEL VALLÈS ORIENTAL

  • Fira guia't virtual 2020

    Fira guia't virtual 2020

15/5/2020

La Fira Guia't és un projecte que ha anat creixent i consolidant-se any rere any. El moment de celebració de la Fira Guia't del Vallès Oriental s'ha convertit en un moment esperat per a joves, famílies i comunitat educativa en general, tant pel moment vital de les persones que hi assisteixen com per la importància que té el procés orientador en el futur de les persones joves.

 

Malauradament, aquest any no es pot celebrar la Fira de forma presencial, com era habitual. Tot i així, les diferents institucions que estan al darrere de la Fira han decidit treballar per adaptar-la en un format virtual, vetllant per poder seguir oferint aquest servei públic, tot i les dificultats del moment present. 

 

Podeu visitar la Fira Guia't en modalitat virtual, a través de la plataforma web: http://www.firaguiat.vallesoriental.cat/. En aquest portal hi trobareu: informació sobre les diferents opcions formatives existents a partir dels 16 anys, informació sobre els centres d'educació postobligatòria de la comarca, serveis d'orientació personalitzada, xerrades i experiències de joves.Data de modificació: 09/06/2020 09:10:47