Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:48  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL CAP MONTMELÓ REOBRE EL SERVEI D'ATENCIÓ PEDIÀTRICA AMB CITA PRÈVIA

  • CAP Montmeló

    CAP Montmeló

13/5/2020

Entre les accions a portar a terme en aquesta fase 0 de desconfinament i desescalada, el Centre d'Atenció Primària de Montmeló torna a realitzar consultes pediàtriques i vacunacions obligatòries, sempre amb cita prèvia.

Des del començament de la implantació de mides de seguretat sanitàries, el CAP Montmeló ha prioritzat treballar amb seguretat i evitar contagis dintre del mateix CAP, entre les persones usuàries. És per això que s'ha prioritzat l'atenció telemàtica, per e-mail, e-consulta, telèfon i pròximament es realitzaran vídeo-consultes.

També s'ha reforçat l'atenció domiciliària per assegurar les visites de pacients fràgils que no poden traslladar-se al centre. I per descomptat s'ha reforçat l'atenció a la residència, que es manté sense cap contagi.

Aquesta setmana s'ha reobert el servei d'atenció pediàtrica, assegurant així les revisions dels infants fins als 15 mesos i sàmpliarà als 3 anys, per vacunacions obligatòries, etc.

EL CAP treballa dia a dia, mantenint els pacients amb sospita de Covid separats de la resta d'usuaris per evitar propagació del virus. També, per evitar els contagis entre els pacients a les sales d'espera, durant un temps, les visites hauran de ser prèviament valorades per un professional sanitari i no es podrà accedir directament al centre sense aquesta valoració. Per a sol·licitar visita es pot fer través d'internet o per telèfon.

 

Demanar visita per internet:

 

Demanar visita per telèfon:

  • 93 326 89 01
  • En cas d’urgència 061

 

CAP Montmeló:

  • Plaça d'Ernest Lluch, s/n
  • 93 544 44 40

 

 


Informació relacionada


Data de modificació: 09/06/2020 09:15:45