Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:33  |  08/02/2023

Data i hora oficial

El temps

TELEGRAM, NOU CANAL DE COMUNICACIÓ DE L’ATENEU COOPERATIU DEL VALLÈS ORIENTAL

  • Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental

    Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental

13/5/2020

L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental ha ampliat els seus canals de comunicació creant un nou espai a Telegram. Des de ja fa unes setmanes, el canal de difusió de Telegram de l’Ateneu vallesà comparteix formacions, activitats, notícies i esdeveniments que organitzen.

 

Es tracta d’un canal unidireccional per rebre al mòbil o a la tauleta les darreres novetats de l’Ateneu i poder estar-ne al dia de l’activitat que realitza.

Podeu trobar el canal cercant a Telegram Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental o @ateneucoopvor.

 

L’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental també compta amb un perfil a Twitter (@ateneucoopvor) i per demanar informació o resoldre dubtes es pot fer mitjançant el correu electrònic info@ateneucoopvor.org o el número de telèfon 693 827 752.

 

Sobre l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental

És una iniciativa promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i sorgida a partir de l’aliança de diversos actors públics i privats de l’economia social de la comarca, amb l’objectiu de donar a conèixer i impulsar l’economia social, el tercer sector i les cooperatives, un model d’economia transformadora que dóna resposta a la necessitat del territori, genera riquesa i ocupació estable i de qualitat.

 

 

L’Ateneu Cooperatiu forma part d’un projecte més global, la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, format per 14 ateneus i més de 130 entitats públiques i privades amb gran experiència que, de manera coordinada, actuen per fomentar i enfortir l’Economia Social i Solidària arreu del territori. Són les antenes i els altaveus de l’economia social al territori, identifiquen necessitats i oportunitats del sector i ofereixen una àmplia cartera de serveis integrals per a l’aprenentatge, la reflexió col·lectiva, la cooperació i la transformació social.

 

Els projectes i les accions impulsades des de l’ateneu, s’adrecen principalment a persones emprenedores, projectes emergents, associacions, cooperatives i entitats de l’economia social, gestories i assessories, persones aturades o treballadores d’empreses properes al tancament, i també a l’alumnat de secundària, batxillerat, cicles i universitats i personal de les administracions públiques, per tal d’esdevenir un espai de referència al territori, visibilitzar i fomentar la creació de noves empreses de l’economia social, el tercer sector i les cooperatives.Data de modificació: 20/11/2020 21:08:49