Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:47  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L’AJUNTAMENT REPARTEIX MASCARETES ALS MAJORS DE 70 ANYS

  • Lliurament de mascarete a la gent gran

    Lliurament de mascarete a la gent gran

  • Lliurament de mascarete a la gent gran

    Lliurament de mascarete a la gent gran

11/5/2020

A partir de dilluns 11 de maig, voluntariat de Protecció Civil està repartint dues mascaretes a cadascuna de les persones empadronades majors de 70 anys.

 

Les mascaretes han estat cosides per la xarxa de cosidores voluntàries que des de l’inici de la pandèmia han estat confeccionant material sanitari divers. Les mascaretes no són d’ús sanitari i han de ser rentades abans de la seva utilització i després de cada ús amb aigua i sabó a 60º.

 

Des de la regidoria de Gent Gran, donat que des de principis de mes les persones majors de 70 anys poden practicar esport individual o bé passejar en les corresponents franges horàries: entre les 10 i les 12h o bé entre les 19 i les 20 hores, s'ha considerat convenient  fer arribar dues mascaretes per cadascuna d'aquestes persones. Tot i que l’ús de la mascaretes no és obligatori si que es recomana el seu ús per la seva funció higiènica i de barrera.

 

Les mesures de prevenció més efectives són la distància de seguretat i la higiene de mans freqüent. Les mascaretes són una mesura de protecció complementària, sempre que s’utilitzin correctament.

 

 Data de modificació: 09/06/2020 09:22:16