Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:15  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

VEREDICTE FINAL DE LA 1a EDICIÓ DELS PREMIS DE RELATS 'ESCRIU-MÓ'

  • 1r concurs de relats de Montmeló: Premis Escriu-MÓ

    1r concurs de relats de Montmeló: Premis Escriu-MÓ

11/5/2020

L'àrea de Cultura de l'ajuntament de Montmeló, amb l'Oficina de Català i membres d'Òmnium Montmeló han organitzat el 1r concurs literari de relats durant el mes d'abril adreçat als montmelonins i montmelonines

 

Durant aquest confinament, molts són els que s'han atrevit a escriure i dir la seva per participar en el concurs de relats de temàtica lliure. Les persones que formen el jurat volen agrair la voluntat de molts de vosaltres per decidir-vos a explicar una història en un màxim de 4 pàgines. I després de reunir-se (de manera virtual) i valorar tots els textos han decidit els guanyadors del 1r concurs literari de relats de Montmeló.

 

Els guanyadors de la categoria infantil són els següents:

 

  • Primer premi: el relat de Vincles d'hospital amb el pseudònim de Laiyeta08. Xec per valor de 60€ de material electrònic (a bescanviar en un comerç local)
  • Segon premi: el relat de El Big Ben i el retard en el temps amb el pseudònim de Patinadora. Xec per valor de 30€ de material didàctic (a bescanviar en un comerç local)

 

Els guanyadors de la categoria d'adults són els següents:

 

  • Primer premi: el relat de Petjades a la neu verge amb el pseudònim de Flor de neu. Dues entrades per anar al teatre de Granollers a triar entre les obres que es facin tan aviat com l'obrin més una panera d’Òmnium complerta.
  • Segon premi: el relat de El senyor Josep amb el pseudònim de Senyora Blanco. Dues entrades per anar al teatre a les obres que facin tan aviat com l'obrin durant el següent trimestre de la resolució del concurs.

 

Des de l'Ajuntament contactaran amb els guanyadors per lliurar-los els premis.

 

 

El jurat convida a tothom a la lectura, perquè llegir ens fa grans, ens fa lliures i ens ajuda a escriure i créixer més.Data de modificació: 15/05/2020 22:27:37