Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:56  |  20/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LA MINI DES DE CASA

  • La Mini des de casa

    La Mini des de casa

11/5/2020

Diumenge 17 de maig era la data escollida per celebrar la MiniMarató 2020. Tot i haver començat la desescalada i que ja es pot sortir a passejar o a practicar esport de forma individual, aquesta és una de les moltes activitats que s’han hagut de suspendre.

 

Des del Serveis d’Esports han pensat una alternativa per poder celebrar la clàssica prova d’atletisme coneguda per “La Mini” que l’any passat va arribar a la seva 30a edició. Els monitors de l’Escola Esportiva han preparat un seguit de vídeos amb propostes per vestir-te com un autèntic atleta, exercicis d’escalfament per arribar a punt a la cursa i un repte per dur a terme diumenge 17.

 

Cada dia, a l’apartat Montmeló es queda a casa, es publicaran els vídeos amb aquests consells i propostes per tal que tothom els segueixi i, especialment, els infants.

 

Al llarg de la setmana us podeu fer fotos seguint els consells que us donen els monitors i aniran apareixent a les xarxes de l’Ajuntament (instagram i facebook) o bé penjar-les directament amb l’etiqueta #laminidesdecasa

 

Diumenge 17 a l’hora del passeig o bé des de casa, amb totes les propostes que us hauran fet al llarg de la setmana per convertir-vos en autèntics atletes, us demanen que us graveu un vídeo, en format horitzontal, creuant la línia de meta d’aquesta MINI MARATÓ confinada i ens el feu arribar a l’adreça joemquedoacasa@montmelo.cat.

 

Dilluns 18 tots els vídeos es publicaran als mitjans de comunicació digitals de l’Ajuntament com a resum d’aquesta nova modalitat de prova esportiva.

 

I per començar, l'Eva ens proposa els exercicis d’escalfament per córrer la Mini amb plenes garanties.

 

 Data de modificació: 09/06/2020 09:22:02