Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:05  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ES REOBREN LES ZONES TANCADES D'ESBARJO PER A GOSSOS (ZEG)

  • S'obren els ZEG

    S'obren els ZEG

10/5/2020

Dimarts 12 de maig, es reobriran les tres zones tancades d'esbarjo per a gossos (ZEG) de Montmeló. Només hi podrà haver dues persones alhora, un màxim de 15 minuts. Hauran de portar guants i mascareta, i mantenir una distància de seguretat de dos metres. És obligatori recollir els excrements dels animals.

Montmeló reobrirà a partir de la setmana vinent les ZEG del municipi. La decisió s'emmarca dins de les mesures de flexibilització del confinament L'obertura dels espais d'esbarjo està condicionada a unes normes d'ús de compliment obligatori. Només hi podrà haver dues persones alhora dins l'espai habilitat, durant un temps màxim de 15 minuts. També caldrà portar guants i mascareta per a l'ús de les instal·lacions i la manipulació de la porta (en ser zones comunes), i mantenir una distància de seguretat de dos metres.

Els tres espais tancats d'esbarjo per a animals habilitats per l'Ajuntament de Montmeló es troben a l'avinguda del Mil·lenari (Davant Esclat), al polígon del Pedregar i a la zona de l'Escorxador. Recordem que en cap dels tres ZEG es pot fer servir la font ni el dispensador de bosses, per risc de contagi.

Per finalitzar, des dels Departaments de Medi Ambient i Salut Pública es recorda a la ciutadania que no recollir els excrements dels gossos, a banda de ser un acte d'incivisme, pot comportar multes atenent a l'ordenança de tinença d'animals de companyia.

 Data de modificació: 09/06/2020 09:23:23