Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:37  |  29/01/2023

Data i hora oficial

El temps

JA ES PODEN FER TOTS ELS TRÀMITS VIRTUALS AMB L'IDCAT MÒBIL

  • Ara tots els tràmits de manera virtual

    Ara tots els tràmits de manera virtual

8/5/2020

Ja es pot operar a l'Oficina virtual de Tràmits de Montmeló (OVTM) amb l'IdCAT Mòbil. Això permet entrar al portal plenament identificat per a fer els mateixos tràmits que amb un idCAT de navegador.

 

Tant el portal de tràmits oficinavirtual.montmelo.cat , com el nou portal de consulta de tributs consultatributs.montmelo.cat, ja estan funcionant amb l'accés via idCAT Mòbil que permet, prèvia alta senzilla i amb un SMS gratuït, identificar-te en qualsevol dels dos portals i  fer tots els  tràmits possibles.

ant si volia fer el tràmit in-situ, com si el volia fer en remot, perquè necessitava anar personalment a una entitat que li expedís l'idCat.


El principal avantatge és que en aquesta situació de confinament, fins ara, qui no tingués encara un idCat, i volia fer un tràmit, no podia evitar desplaçar-se a l'ajuntament, tant si volia fer el tràmit in-situ, com si el volia fer en remot, perquè necessitava anar personalment a una entitat que li expedís l'idCAT. Ara ja pots, des de casa, sense haver d'anar de manera presencial  a l'Ajuntament, donar-te d'alta d'idCat Mòbil i identificar-te als nostres portals per entrar a fer tramits sense desplaçar-te.

 

L'idCAT és un mecanisme d’identificació i signatura electrònica orientat a la ciutadania i basat en l'enviament d’una contrasenya d'un sol ús al mòbil. Es pot utilitzar per a identificar-se en la majoria de tràmits amb les administracions catalanes i des de qualsevol dispositiu (no cal instal·lar res).

 

 

Com obtenir-lo per internet?

La modalitat de registre electrònic en línia permet que la ciutadania registri les seves dades de contacte en el fitxer Seu electrònica de la Generalitat de Catalunya  sense haver de desplaçar-se a una oficina presencial.


El procés de registre en línia és accessible des de l'adreça idcatmobil.seu.cat. L'enllaç dona accés a la pantalla d'identitats del CAOC on la ciutadania es pot donar d'alta al servei idCAT Mòbil utilitzant un altre certificat digital o bé sense aquesta certificació.

 

 Data de modificació: 08/05/2020 10:38:28