Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:32  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

L'APARCAMENT DE LA ZONA INICIAL DEL CARRER DIPUTACIÓ S'INHABILITARÀ PARCIALMENT

  • Diputació entre Guimerà i Timbaler del Bruc

    Diputació entre Guimerà i Timbaler del Bruc

7/5/2020

L'espai d'aparcament del carrer Diputació que queda entre els carrers Àngel Guimerà i Timbaler del Bruc, s'anul·larà tots els divendres i dissabtes, durant el temps que estiguin en vigor les mesures de seguretat dels establiments comercials.

Aquesta mesura té l'objectiu de buidar aquest tram de cotxes i deixar l'espai d'aparcament per a les persones vianants. La Policia Local col·locarà unes tanques per tal d'impossibilitat l'aparcament de cotxes durant les hores de més afluència als comerços de la zona. D'aquesta manera hi haurà més espai entre vianants i persones que fan cua al carrer per accedir als establiments de la zona: supermercats, estanc, fruiteria, etc.

La restricció d'aparcament tan sols restarà quatre places de pàrquing de zona blava, però proporcionarà un espai de pas als vianants que circulen a peu durant les hores puntes de compres. Aquesta mesura es portarà a terme els dos dies on s'ha observat una afluència molt més elevada que de costum: divendres i dissabte. Té un caràcter provisional i deixarà de ser vigent quan es torni a la normalitat en les mesures de seguretat dels establiments i comerços.Data de modificació: 09/06/2020 09:38:23