Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:33  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

S'ACOSTA EL VEREDICTE DEL CONCURS DE RELATS ESCRIU-MÓ!

  • 1r concurs de relats de Montmeló: Premis Escriu-MÓ

    1r concurs de relats de Montmeló: Premis Escriu-MÓ

5/5/2020

L'àrea de Cultura de l'ajuntament de Montmeló, amb l'Oficina de Català i membres d'Òmnium Montmeló han organitzat un concurs literari durant el mes d'abril per tal de descobrir la vena literària dels montmelonins i montmelonines.

 

S'havia proposat un concurs de relats distribuïts en 3 categories, infantil, juvenil i adults, en què es proposava fer un relat d'entre 1 a 4 pàgines de temàtica lliure per tal que cadascú mostrés el seu estil a l'hora d'escriure. La data termini de lliurament fou el 30 d'abril.

 

Un cop finalitzat la data d'enviament dels relats s'ha fet el recompte que correspon a una vintena de relats entre les categories d'infantil i d'adult i ara toca el torn al jurat a decidir quins seran els guanyadors en cada categoria. És un jurat format per la directora de la Biblioteca, la regidora de Cultura, un membre d'Òmnium Montmeló i la tècnica de l'Oficina de Català.

 

El veredicte oficial es farà públic el dilluns, dia 11 de maig mitjançant la pàgina web www.montmelo.cat


L'organització garanteix la privacitat dels originals, tenint en compte que cada relat ha estat enviat mitjançant un pseudònim i fins dilluns 11 de maig no se sabrà el nom de les persones guanyadores.

 

Els premis als quals aspiraven els guanyadors eren entrades a teatre a Granollers i Montmeló per a la categoria dels adults i xecs per comprar material electrònic i didàctic a les botigues del poble per als més menuts.Data de modificació: 06/05/2020 13:12:03