Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:59  |  12/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CATALUNYA RX 2020 SE CELEBRARÀ EL 17 I 18 D'OCTUBRE

  • Catalunya RX

    Catalunya RX

4/5/2020

La FIA i el World RX aproven la nova data del Catalunya RX 2020 al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- La sisena edició del World RX of Catalunya-Barcelona ja té nova data: el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre de 2020. La FIA, conjuntament amb el promotor internacional del World RX així com els diferents promotors i circuits implicats al calendari de la competició de rallycross, han arribat a un acord per a restablir el calendari de la temporada. Després de diverses setmanes d’anàlisi, valoració de la situació actual de la pandèmia i les necessitats específiques de l’esport, han confirmat que el Catalunya RX podrà dur-se a terme durant la propera tardor.

 

Des del Catalunya RX i el Circuit de Barcelona-Catalunya ja s’està treballant en el pla de seguretat específic que serà necessari seguir per mantenir les distàncies socials i seguir les normatives de sanitat que s’estableixin durant les properes setmanes. D’aquesta manera, es garantirà que tots els espectadors, pilots i equips puguin gaudir de l’esdeveniment sense preocupacions. Així mateix, aquesta nova data queda subjecta a modificacions segons l’evolució de la pandèmia provocada per la COVID-19.

 


Entrades vàlides per octubre
Totes aquelles persones que ja havien adquirit les seves entrades pel Catalunya RX que havia de celebrar-se inicialment al mes d’abril, no hauran de realitzar cap gestió. Els seus tiquets ja seran vàlids per a la nova data de l’esdeveniment.

 

Els aficionats que vulguin gaudir de la sisena edició del Catalunya RX el 17 i 18 d’octubre poden adquirir les seves entrades a la pàgina web del Circuit.Data de modificació: 09/06/2020 09:39:33