Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:55  |  28/11/2020

Data i hora oficial

El temps

SUPORT A PERSONES I EMPRESES, DES DE CASA

  • Promoció Econòmica

    Promoció Econòmica

30/4/2020

El Departament de Promoció Econòmica ha seguit estant molt actiu des de l’inici de la crisi del COVID19, amb atenció telefònica, per correu electrònic i per whatssap a demandes de persones i empreses del municipi.

 

D’una banda, des del Servei Local d’Ocupació es va informant via correu electrònic i també es va obrir un nou canal via whatsapp per a fer arribar de forma més eficaç tota la nova informació i tenir molta més proximitat amb els seus usuaris. L’obertura d’aquest whatsapp ha estat especialment ben acollida i els usuaris l’estan aprofitant moltíssim, plantejant dubtes relacionats amb gestions digitals: altes al SOC, Renovació DARDO, com registrar-se a Feina Activa, sol·licitar Vida Laboral, Demanar prestacions al SEPE, etc.  També es dona assessorament i s’acompanya en la recerca de feina, amb la presentació de candidatures via web (de la Xarxa Xaloc -xaloc.diba.cat-  i altres), inscripcions a formació i recursos on-line, actualització d’expedients i currículums, etc.

 

S’espera poder tornar aviat a l’atenció presencial, uns dies a la setmana, que serà amb cita prèvia i es farà des de l’equipament G2M.

 

D’altra banda, s’atén i s’informa també puntualment a tots els autònoms i empreses de les novetats legals, ajuts, etc. que van sortint (com les noves que van sortir ahir mateix del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya) i es coordina la gestió de la informació i les mesures que tant els establiments sedentaris com les parades del mercat setmanal han de tenir en compte per poder treballar de forma adequada en cada moment. Complementàriament, es treballa per plantejar una bateria de mesures viables i eficaces, d’acord amb el pressupost i les competències municipals, per fer front als efectes d’aquesta crisi i contribuir a la reactivació econòmica del municipi.

 

Podeu contactar amb el Departament de Promoció Econòmica mitjançant el correu electrònic: promoec@montmelo.cat, o bé al telèfon 616206392.Data de modificació: 09/06/2020 09:56:55