Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:35  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

DIJOUS 30 D'ABRIL, MERCAT SETMANAL A MONTMELÓ

  • Covid-19. El mercat batega

    Covid-19. El mercat batega

29/4/2020

El Mercat setmanal s'avança un dia i es farà demà, dijous dia 30 d'abril, i tornarà a oferir la seva oferta alimentària: vuit parades de fruita i verdures i vuit més d'altres productes d'alimentació.

La distribució de les parades així com l'accés a les mateixes respon a les mesures de seguretat i higiene recomanades per les autoritats sanitàries per tal d'evitar la propagació de la Covid-19.

Les parades de fruita i verdures estaran situades, amb una distància entre elles de 10 metres, al Passeig de les Corts Catalanes, entre el carrer de Lluís Companys i el carrer de Josep Tarradellas. Estaran situades al mig de la rambla i entre elles es donaran l'esquena. Els clients i les clientes podran efectuar la compra des de les dues calçades.

Les parades d'altres productes d'alimentació estaran situades a la plaça de la Quintana, també amb la mateixa separació entre elles.

L'accés a la zona del Mercat es podrà fer des de Lluís Companys i des de Josep Tarradellas i hi haurà un servei d'ordre que regularà aquest accés i les cues a les parades, les indicacions del qual s'hauran de respectar.

Es demana NO anar a comprar en grup, mantenir la distància de seguretat, no comprar més del necessari, no tocar res amb les mans i, si és possible, pagar amb targeta o dispositius mòbils.Data de modificació: 09/06/2020 09:57:09