Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

04:00  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

LLEGIR TÉ PREMI

 • Llegir té premi

  Llegir té premi

28/4/2020

Ha comenzat una nova edició de l’activitat Llegir té premi que organitza el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya mitjançant la plataforma Legiland.

 

Aquesta activitat està dirigida a lectors de 8 a 16 anys. Té com a objectiu fomentar la lectura i la millora de la comprensió lectora entre aquest grup lector. Aquesta iniciativa es duu a terme durant el període de vacances d'estiu però  enguany i donades les circumstàncies excepcionals s’avança a l’època tradicional de fer-ho.

 

Des del 20 d’abril i fins al 21 de juny, els participants podran llegir de manera individual o a través d’equips (clubs de lectura) les lectures seleccionades i optar a guanyar diferents premis en funció del nombre de lectures realitzades i la verificació de la comprensió lectora de les obres llegides.

 

Hi ha dues categories: de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys. Per participar cal registrar-se al web llegirtepremi.cat, indicant la biblioteca pública de referència, en el nostre cas, Biblioteca Municipal La Grua de Montmeló. D’aquesta manera la biblioteca podrà fer un seguiment de l’evolució dels seus usuaris.

 

Per fer les lectures, es podrà triar entre més de 600 títols en català, castellà  i anglès. També n'hi ha de lectura fàcil. Una part dels títols es troben disponibles a les plataformes eBiblioCat i Leginland.

 

Un cop llegida l'obra seleccionada els participants hauran de respondre una sèrie de preguntes sobre el títol triat. Cada pregunta correcta genera un nombre concret de punts: com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumen al compte del lector. Es preveuen un seguit de premis per als lectors més actius com tauletes, rellotges intel·ligents i lots de llibres. 

 

Si t’agrada llegir participa a la nova edició del concurs de lectura per infants i joves: Llegir té premi.

 • A qui va dirigit? - Infants i joves d'entre 8 i 16 anys.
 • Categories - Dues categories: de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys.
 • Lectures - Pots triar entre més de 600 llibres en català, castellà i anglès, una part d’ells estan disponibles a les plataformes eBiblioCat i Legiland.
 • Calendari -Del 21 d'abril al  21 de juny.
 • Apunta’t ara! - Inscripcions
 • Més informació a: Legir té premi
 • I si tens qualsevol dubte: b.montmelo.lg@diba.cat


Data de modificació: 28/04/2020 15:22:35