Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:07  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

LA DEIXALLERIA DE MONTMELÓ REOBRIRÀ EL 5 DE MAIG

  • Deixalleria de Montmeló

    Deixalleria de Montmeló

  • Reopertura parcial de deixalleries

    Reopertura parcial de deixalleries

4/5/2020

La setmana de dilluns 4 de maig, es reobren les deixalleries gestionades pel Consorci. La decisió s'ha pres després que l'Agència de Residus ha deixat en mans dels consorcis i consistoris la possibilitat de recuperar l'activitat i després de consensuar-ho amb els representants dels ens consorciats. La Deixalleria de Montmeló obrirà dimarts, dijous i dissabtes, de 8,30 a 14 hores.

 

El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental reobrirà les deixalleries a partir de dilluns 4 de maig. La decisió s'ha pres després que l'Agència de Residus de Catalunya ha deixat en mans dels consorcis i consistoris la possibilitat de recuperar l'activitat.

 

Així, i davant la reducció del nombre de contagis per la COVID-19, el Consorci, amb el consens dels ens consorciats, ha valorat la reobertura parcial dels espais i permetre la prestació d'aquest servei amb la implantació d’estrictes mesures de prevenció per evitar la propagació dels virus i protegir tant el personal que hi treballa en aquestes instal·lacions com els usuaris i les usuàries que en fan ús. 

 

Les deixalleries obriran les seves portes 3 dies a la setmana, amb alternança entre elles, a excepció de Granollers Sud i Mollet del Vallès que ho faran sis dies a la setmana. La deixalleria de Granollers Nord romandrà tancada fins a nou avís. L’horari  d’atenció al públic es limita, i serà: de 16 a 19 hores els dilluns, i de 8:30 a 14 hores de dimarts a dissabte. Diumenge les deixalleries romandran tancades.

 

pastedGraphic.png

 

Per garantir les mesures de seguretat i per evitar contagis o situacions de risc hi treballaran dos operaris per deixalleria, el que permetrà garantir el compliment de les mesures preventives establertes i realitzar una intensa desinfecció diària de les instal·lacions. També es limita l’aforament i es controlarà l’accés dels usuaris o transportistes que vulguin accedir-hi. Tots ells, a més, ho faran individualment seguint les indicacions de l’operari, i en cas que es formin cues, no es podrà sortir dels vehicles particulars.

 

El usuaris hauran de seguir en tot moment les indicacions del personal i dipositar els residus al lloc corresponent. No s’acceptaran residus barrejats o que s’hagin de desballestar, així com si no hi ha suficient capacitat de recepció. També han de seguir les mesures de seguretat establertes:  es recomana l’ús de mascaretes i guants, i respectar i mantenir la distància de seguretat de dos metres amb altres persones i en general totes les mesures preventives indicades.    

  

Des de mitjans del mes de març i a causa de les necessitats derivades de l'estat d'alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 les deixalleries estaven tancades al públic.

 

La reobertura en aquestes condicions pot comportar que es formin cues d'usuaris a les entrades i, segurament, la proliferació d'abandonaments de deixalles a les portes. Us demanem, en la mesura del possible, la màxima col·laboració per gestionar-ho en cas que sigui necessària, la intervenció de la policia local.

Es recorda la necessitat d'un ús responsable de les instal·lacions per a poder atendre el màxim d'usuaris i usuàries, es demana, per tant, que portin el residu degudament classificat i mobles i voluminosos desmuntats.


Informació relacionada


Data de modificació: 09/06/2020 09:39:54