Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:59  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL “SANT JORDI A CADA CASA” RECULL NOMBROSES PROPOSTES DE LA CIUTADANIA

  • Sant Jordi a cada Casa

    Sant Jordi a cada Casa

24/4/2020

Enguany el Sant Jordi ha estat diferent, per això l’ajuntament va fer propostes per passar un Sant Jordi confinat amb contes i llibres, decorant les finestres i balcons de cada casa i participant en les activitats que equipaments i entitats del poble han proposat aquests dies. Us volem donar les gràcies!

 

L’apartat del web municipal ha recollit, sota el nom de "Sant Jordi a cada casa", totes les propostes que la ciutadania ens ha fet arribar. Amb l’objectiu de que el confinament no ens impedís celebrar la Diada de Sant Jordi, volíem saber com cada família ha decidit fer d’aquesta diada confinada, un dia especial. Els ciutadans i ciutadanes de Montmeló, han respost a la proposta participant activament i us volem donar les gràcies!

 

Agraïm a totes les persones que han participat a través de l’adreça joemquedoacasa@montmelo.cat, fent un recull de totes les aportacions fetes.

 

Gràcies a les persones que han sorprès amb els seus contes confinats. A les persones que ens han fet arribar recomanacions de llibres per aquest Sant Jordi. A totes les persones que han guarnit i engalanat el seu balcó o finestra de casa, com a símbol de celebració de la Diada. A tots els col·laboradors del racó de Sant Jordi, que ens han compartit les seves propostes; a l'Escola esportiva i l’esplai amb les seves manualitats, a l’Espai Socieoeducatiu, a l’Estació Jove amb el concurs "Les petjades del drac" i la l'Oficina de Català juntament amb Òmnium Montmeló, pel concurs de relats, on encara hi podeu participar enviant les propostes a montmelo@cpnl.cat fins de 30 d'abril.

 

A tots i totes vosaltres GRÀCIES!!! Us deixem un petit homenatge per recordar el Sant Jordi a cada Casa a Montmeló.

 Data de modificació: 09/06/2020 10:06:13