Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:38  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

ES CANCEL·LEN LES 24 HORES DE CATALUNYA DE MOTOCICLISME

  • 24 Hores de Catalunya de Motociclisme 2018 - Kawasaki Català Aclam

    24 Hores de Catalunya de Motociclisme 2018 - Kawasaki Català Aclam

24/4/2020

El Circuit està estudiant un format més reduït de prova de resistència motociclista pel segon semestre de l’any.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya- Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, previstes aquesta temporada pels dies 3, 4 i 5 de juliol al Circuit, queden cancel·lades davant la situació d’incertesa generada per la COVID-19.

 

A les portes de l’obertura del període d’inscripcions, el Circuit de Barcelona-Catalunya ha fet oficial l’anul·lació de les 24 Hores davant la impossibilitat d’avalar que la prova es desenvolupi amb les màximes garanties de seguretat. No obstant, el Circuit, conjuntament amb la Federació Catalana de Motociclisme i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, ja està estudiant un nou format de prova de resistència més reduït i englobat en algun dels mítings que estan programats pel segon semestre de l’any.

 

Joan Fontserè, director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, destaca que “ens hem vist obligats a prendre aquesta dolorosa decisió amb suficient temps per tal de no perjudicar els equips i pilots, que es preparen per les 24 Hores amb mesos d’antelació. Malgrat la complicada conjuntura que estem vivint, volem que l’esperit de la resistència motociclista continuï present aquesta temporada i estem valorant un nou format de cursa més reduït, que s’anunciarà en el seu degut temps. Lamentem les molèsties que aquests canvis puguin ocasionar i demanem disculpes a tots aquells aficionats i participants que es veuen afectats per aquestes mesures excepcionals”.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a incorporar les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme al calendari de la temporada 2021, amb una edició que de ben segur tornarà amb més força.Data de modificació: 09/06/2020 10:07:22