Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:38  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL COR GÒSPEL MONTMELÓ CELEBRA 15 ANYS

  • Recaptació després del concert de gospel

    Recaptació després del concert de gospel

23/4/2020

Acabar la Diada de Sant Jordi amb bona música és, sense cap mena de dubte, un luxe , sobretot si els protagonistes del tema són veïns, amics, companys de feina i coneguts del poble. Estem parlant del Cor de Gòspel de Montmeló que, des de fa ja 15 anys ens demostren dia a dia la gran qualitat musical.

El Cor de Gòspel de l'Escola de Música de Montmeló complirà 15 anys d'existència i l'han volgut celebrar i compartir amb tothom gravant un tema conjunt però, com no podia ser d'altra manera, des de casa. El resultat final, com ja és habitual, és excel·lent, de molta qualitat. Us convidem a gaudir d'aquest avançament del que serà el concert dels 15 anys d'aniversari del cor.

 


"Ja portem 15 anys de complicitat, estima i respecte. No és només música, és sentiment, força, il·lusió i alegria. I tots aquests sentiments els expressem de la millor forma que sabem: cantant.

Per això estem preparant un fantàstic concert d'aniversari que volem compartir amb tothom, a l'octubre o més tard, no ho sabem. El que si tenim clar és que us oferirem el millor de nosaltres, perquè si alguna cosa estem aprenent, és que el millor de les persones està florint com la primavera.

Aquest vídeo va dedicat a totes les persones que en aquests dies esteu donant el millor de vosaltres. A tots i totes que esteu a primera línia d'aquesta terrible pandèmia. I a tots els que d'una forma lluiten perquè aquest malson s'acabi ben aviat.

El Cor de Gòspel Montmeló us animem a continuar en la lluita, a no defallir, perquè el Gòspel va néixer com un cant a l'esperança i així ha de continuar sent.

Gràcies per quedar-vos a casa"

Cor de Gòspel de l'Escola Municipal de Música de MontmelóData de modificació: 24/04/2020 13:16:43