Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:17  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ FA EL PRIMER PLE TELEMÀTIC DE LA SEVA HISTÒRIA MARCAT PER L'EMERGÈNCIA DEL CORONAVIRUS

  • Sala de la Concòrdia

    Sala de la Concòrdia

24/4/2020

La situació d’emergència sanitària provocada per la crisi del coronavirus marcarà el ple extraordinari de l’Ajuntament de Montmeló que se celebrarà dijous 30 d’abril. Es farà de manera telemàtica amb tots els regidors a casa seva i els veïns el podran seguir a través del canal de Youtube de l’Ajuntament.

 

Per tal de garantir la participació de la ciutadania en el Ple i tal com estableix el Reglament Orgànic Municipal en l’article 117, “Participació dels ciutadans un cop finalitzat el ple, els veïns de Montmeló podran participar un cop finalitzat el ple mitjançant preguntes o precs a títol individual o en representació d'alguna entitat o associació municipal. Les preguntes o precs hauran de ser presentats en el registre general de l'Ajuntament per escrit abans de la convocatòria de la sessió i es contestaran acabada la sessió. Els precs i preguntes formulats amb posterioritat a la convocatòria de la sessió seran contestats a la sessió següent , llevat que es pugui respondre acabada la sessió. L'Alcalde llegirà o exposarà el prec o pregunta que s'hagi plantejat i passarà a respondre el mateix Alcalde o regidor delegat.”

 

Donada l’excepcionalitat del moment i la situació de confinament, les preguntes no caldrà presentar-les per registre sinó que hauran de ser enviades per correu electrònic a ajuntament@montmelo.cat abans de dimarts 28 d’abril.Data de modificació: 09/06/2020 10:10:09