Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:40  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ NO TINDRÀ ENGUANY FESTA MAJOR

  • Montmeló no tindrà enguany Festa Major

    Montmeló no tindrà enguany Festa Major

23/4/2020

Quan falten poc més de dos mesos per a la data d’inici de la Festa Major de Montmeló, després d’avaluar detingudament la situació actual i la possible evolució de la crisi sanitària provocada pel COVID-19, l’equip de govern ha decidit comunicar la suspensió de la Festa Major 2020.

 

Es fa difícil pensar en el pregó, el correfoc, la festa de l’aigua, els concerts de Festa Major o qualsevol altra activitat de les tradicionals de la nostra festa grossa en l’actual situació de mesures de distància social i precaucions higièniques.

 

Ara l'Ajuntament treballa per trobar altres propostes de celebració amb l’objectiu de compensar el buit que deixa aquesta cancel·lació, i juntament amb les Entitats del poble avaluar una millor oportunitat de celebrar la nostra festa gran. Des del consistori es lamenta haver de prendre aquesta decisió tan excepcional, però creiem que és la més encertada prioritzant la salut i el benestar dels montmelonins i montmelonines.

 

Us demanem a tots i a totes la comprensió que segur tindreu i la necessitat de treballar tots plegats, cadascú dins la seva responsabilitat, per aconseguir que puguem superar quan abans millor aquesta situació.



Data de modificació: 23/04/2020 12:49:16