Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:14  |  28/09/2022

Data i hora oficial

El temps

PROPOSTES I RECOMANACIONS DES DE LA BIBLIOTECA LA GRUA PER UN SANT JORDI CONFINAT

  • Des de la Biblioteca Municipal La Grua, bon Sant Jordi confinat

    Des de la Biblioteca Municipal La Grua, bon Sant Jordi confinat

22/4/2020

Aquest 23 d'abril no ens podrem trobar a la plaça de la Vila com cada any però des de la Biblioteca La Grua us volem fer un seguit de propostes i recomanacions per passar aquest Sant Jordi des de casa.

 

En primer lloc us proposem una passejada virtual per l’especial Sant Jordi de la Biblioteca Virtual de la Xarxa de Biblioteques Municipals, on trobareu un munt d’idees, lectures i recursos per gaudir des de casa.

 

Pels més petits, al portal infantil Gènius us ofereix recomanacions, manualitats i un munt d'idees per celebrar la Festa del Llibre i de la Lectura.

 

També us convidem a la lectura col·lectiva de la llegenda de Sant Jordi per part de bibliotecaris de la Xarxa de Biblioteques Municipals i que es podrá veure al perfil de @bibliotequesxbm a les xarxes socials el mateix dia 23 d'abril.

 


 

D'altra banda, ningú vol deixar passar l'oportunitat de celebrar Sant Jordi d'una manera o una altra i existeixen diferents iniciatives on el llibre és el protagonista principal, que us volem donar a conèixer: 

 

#senseparadesperosenseparar

Es tracta d’una crida a la ciutadania perquè continuï comprant llibres a la llibreria de proximitat. Les llibreries agremiades al directori https://gremidellibreters.cat/llistat-establiments/ atendran comandes, consultes i compres a través de les seves botigues virtuals.

 

#llibresalaire

És una acció pública per al mateix 23 d’abril a les 12h. del migdia i a les 18h. de la tarda. Consisteix a sortir a les finestres, als terrats, patis o balcons de casa i llegir en veu alta, per acabar amb un aplaudiment amb el crit del nom de la seva llibreria.

 

#LletresLiures 

És una iniciativa del Departament de Cultura que s’ha fet en els darrers anys per aquesta data. Enguany  es convida a la ciutadania a llegir en veu alta textos que més li agradin, que enregistrin un vídeo de la lectura de màxim dos minuts i es difongui per les xarxes a través d’aquesta etiqueta.

 

  • Per Sant Jordi, espiga d'ordi. Per Sant Marc, espiga de blat


Data de modificació: 09/06/2020 10:10:34