Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:58  |  10/12/2022

Data i hora oficial

El temps

L'EQUIP DE GOVERN REVISARÀ LES PRESTACIONS I AJUTS A FAMÍLIES VULNERABLES I PER AUTÒNOMS I PETITES EMPRESES

  • Entrevista a l'alcalde Pere Rodríguez

    Entrevista a l'alcalde Pere Rodríguez

18/4/2020

El passat dimecres 15 d'abril, l'alcalde Pere Rodríguez va parlar de l'actualitat de la crisi de la Covid-19 a Montmeló. Els temes dels ajuts a les famílies i a les petites empreses més perjudicades, van ser les matèries més tractades.


L'alcalde va començar parlant del respecte general de la ciutadania de Montmeló a totes les normes de l'actual estat d'alarma i confinament. I va continuar parlant del tancament de diferents espais públics per recomanació del departament de Salut, com poden ser parcs, fonts i zones d'esbarjo per a gossos.

Respecte a la possibilitat d'aconseguir mascaretes per part de la població va recordar que a les persones usuàries del tren, Protecció Civil i la Policia Local els ha començat a lliurat mascaretes. També es poden aconseguir mitjançant la UBCM que compten amb 1000 mascaretes gràcies a la campanya realitzada conjuntament amb l'ANC, i amb la col·laboració de la xarxa de cosidores voluntàries.

Un altre tema tractat va ser la implantació de wifi gratuït per part de Netllar pels escolars que ho necessiten. Actualment ja tenen aquest servei un 25% de les persones que ho han demanat i en un parell de setmanes s'haurà arribat a la totalitat de les llars que ho tenen damnades.

La part final de l'entrevista va tractar els temes d'ajuts. Per una banda, l'equip de govern età ja revisant el reglament de prestaions eonòmiques per adecuar-lo a les necessitats del moment. Per aquesta revisió s'ha convidat a tots els partits del consistori i s'espera aprovar en el proper Ple que es realitzarà a finals d'aquest més, via telemàtica.

Per últim, Pere Rodríguez també va parlar que es vol desenvolupar un reglament específic d'ajuts a autònoms, comerç i petites empreses que s'estan veient greument afectats pel tancament dels seus negocis. En definitiva, l'Ajuntament està treballant per elaborar una profunda reestructuració dels Pressupostos de 2020, per tal de posar-los al servei de la ciutadania i de les circumstàncies actuals, per tal de generar ocupabilitat, ocupació i ajudar a les persones i a les empreses locals.

 

 
Data de modificació: 09/06/2020 10:13:15