Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:23  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

PER SANT JORDI, CONTES CONFINATS

  • Sant Jordi a cada casa: Contes confidants

    Sant Jordi a cada casa: Contes confidants

21/4/2020

Aquest any no podrem celebrar la Diada de Sant Jordi de la manera tradicional i és per aquest motiu que des de l'Ajuntament de Montmeló us proposem una Diada inèdita, esperant que ens sorprengueu!

Com és sabut, enguany no podrem envair els carrers i places de la nostra vila, però sabem que en la intimitat d'alguna manera o altre, totes farem la nostra petita celebració. És per això, que volem veure el Sant Jordi a cada casa.

 

Tenim ganes de celebrar amb vosaltres aquesta festa i ho farem, però veient que aquesta setmana vinent no podrà ser, volem apropar-nos a vosaltres virtualment i celebrar aquest dia d'una forma ben diferent.

 

Per fer-ho us proposarem i animarem a fer que aquest Sant Jordi, el compartim a través de les xarxes, esperant que des de casa vostra confinats, pugueu celebrar el Sant Jordi amb nosaltres.

 

Per començar, volem sentir els vostres Contes Confinats! Els podeu fer de totes les maneres; llegint, ballant, amb titelles, amb dibuixos! Volem que les vostres petites històries omplin la Diada del nostre poble.

 

És molt senzill, per fer-ho, ens podeu fer arribar els vostres vídeos explicant contes, en qualsevol llengua o format a l'adreça joemquedoacasa@montmelo.cat. La durada màxima de cada conte serà de 3 minuts, s'ha de gravar en format horitzontal adjuntant el títol del conte i el de la persona que el presenta. Fins al mateix dia 23 d'abril ens els podeu fer arribar.


I estigueu atents a les xarxes i a la web! Que això només acaba de començar.

 Data de modificació: 09/06/2020 10:12:03