Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:24  |  04/12/2022

Data i hora oficial

El temps

CURSOS DE CATALÀ EN LÍNIA

  • Cursos de català per a adults a Montmeló

    Cursos de català per a adults a Montmeló

15/4/2020

La situació que estem vivint des de mitjans de març ha frenat qualsevol activitat presencial en tots els àmbits, tant és així que des de la Generalitat s'ha decidit ajornar els cursos de català presencials fins al setembre. No obstant això, aquelles persones interessades a seguir estudiant català o que vulguin començar a fer un curs se'ls dona la possibilitat de fer-lo en línia a través de la plataforma de Parla.cat.
 
El contingut és el mateix que als cursos presencials però no cal suport en paper ja que es treballa en format digital a través d'un ordinador o tauleta. Cal inscriure's al curs i el tutor o tutora es posarà en contacte amb l'alumnat per tal de treballar en línia.
 
Per a aquelles persones interessades a inscriure's a un curs de català han de registrar-se a la pàgina de Parla.cat i fer una prova de nivell per saber quin és el curs que els correspon. En cas que hagin fet algun curs anteriorment ho han notificar per tal que els inscriguin directament al lloc que els pertoca sense fer cap prova de nivell.
 
S'obre la inscripció amb tutor al Parla.cat
El Consorci comença a reprendre els cursos en línia al Parla.cat (www.parla.cat) amb tutoria. Oferirà dos períodes d'inscripció a cursos intensius amb tutor per a tots els nivells en cada període.

1r període de matrícula
Matrícula: del 15 d'abril al 19 d'abril
Inici del curs: del 20 d'abril
Acabament del curs: 22 de juny

2n període de matrícula
Període de matrícula: del 20 al 24 d'abril
Inici de curs: 27 d'abril
Acabament de curs: 30 de juny
 
A partir de setembre, un cop controlada la situació del covid-19 i esperant sortir tothom al carrer, s'espera tornar a oferir els cursos presencials a la comarca.
En cas de dubte, podeu enviar un correu a l'Oficina de Català de Montmeló, montmelo@cpnl.cat
 
 


Data de modificació: 09/06/2020 10:14:25