Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:36  |  29/09/2022

Data i hora oficial

El temps

EL PACTE DE GOVERN ENTRE EL PSC I ERC A MONTMELÓ NO AGRADA ALS PARTITS DE L'OPOSICIÓ

  • Josep Benach, de FEM Montmeló

    Josep Benach, de FEM Montmeló

15/4/2020

El pacte signat la setmana passada entre el PSC de Montmeló i Esquerra Republicana no ha agradat a l’oposició. Al·leguen que enmig d’aquest estat d’alarma i la crisi del coronavirus el govern només hauria de preocupar-se per la ciutadania i no de signar pactes. També creuen que d’aquesta manera es trenca la bona sintonia que hi havia fins ara entre govern i oposició.

 

Des de l’equip de govern però asseguren que l’oposició sí que sabia de les negociacions amb els diferents grups que la conformen i que l’equip de govern continuarà amb la mà estesa per arribar a acords i negociacions. A més, estan pendents de determinar una data a finals d’abril per celebrar un ple extraordinari via telemàtica.

 

Des d’Esquerra de Montmeló també han lamentat les crítiques que s’han fet des de l’oposició, perquè l’acord s’havia tancat abans de la crisis per la Covid-19. A més, Albert Monserrat, portaveu dels republicans i únic regidor d’Esquerra a l’Ajuntament, ha volgut aclarir que no rebrà cap remuneració afegida per entrar a formar part de l’equip de govern.

 

 

 

Font: Vallès Visió


Data de modificació: 15/04/2020 15:34:18