Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

04:20  |  04/02/2023

Data i hora oficial

El temps

FINALITZA EL CAMPIONAT D'ESCACS DE CATALUNYA D'EDATS ONLINE 2020

  • Final Lliga Catalana d'Escacs

    Final Lliga Catalana d'Escacs

13/4/2020

El que en principi va començar com el "Torneig del Confinament" organitzat a la plataforma Chess24 pel Club d'Escacs Montmeló, va finalitzar com un Campionat de Catalunya d'edats Online, amb un excel·lent nivell i un gran èxit de participació, amb més de 530 esportistes dels escacs inscrits.

El Campionat, que es va iniciar el dia 4 d'abril, va finalitzar divendres 10 d'abril després de moltes partides. La inscripció va ser molt bona, ja que es van inscriure més de 530 esportistes i, després de la fase de grups en el sistema suís, s'ha anat fent diferents fases eliminatòries fins arribar només dos esportistes a la Final. El tercer i quart lloc també s'ha disputat per tal de definir la classificació final.

El ritme de joc era diferent depenent de la categoria. Per a la categoria sot-8 el ritme era de 5 minuts +3 segons d'increment, mentre que al sot-10 era de 4 minuts + 3 segons d'increment. De la categoria Sot-12 al sot-20 el ritme era encara més ràpid, de 3 minuts + 2 segons d'increment.

Tota la fase final del campionat s'ha retransmès amb la coordinació del Nèstor Pellicer del Club Escacs Montmeló i l'anàlisi de diferents esportistes de nivell com els GM José González i José Angel Guerra, el MF Xavier Martínez o els MC Albert Ezquerro i Marc Ortega, més la participació d'esportistes participants en les primeres fases d'aquest campionat i sobretot, escoltar les impressions dels primers classificats a través d'una curta entrevista. Agrair al Nèstor i a tots els que han passat per aquest espai i a tots els que l'han escoltat.

Els campions han guanyat de premi jugar un matx contra el GM Pepe Cuenca, un carismàtic jugador. Els segons classificats han aconseguit un compte prèmium per un any a la plataforma Chess24, mentre que els tercers classificats han guanyat material d'escacs.

 

Aquests són els guanyadors:

 

 

  

 

 

 

 

 Data de modificació: 14/04/2020 19:21:58