Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:07  |  02/10/2022

Data i hora oficial

El temps

MONTMELO SE SUMA AMB ÈXIT AL REPTE ESPORTIU DE #BCN ES MOU DINS DE CASA

  • Montmeló se suma al BCNesmoudinsdecasa

    Montmeló se suma al BCNesmoudinsdecasa

14/4/2020

La ciutadania de Montmeló ha respost al repte esportiu #BCNesMouDinsDeCasa que se'ls hi va proposar la setmana passada per xarxes i web.

Aquest passat diumenge 12 d'abril, veïnes i veïns de Montmeló, van sortir als balcons i van compartir una sessió de fitness d'uns 3 minuts de durada, al ritme de la cançó Ballarem, per assolir la fita del nombre més gran de persones fent exercici i ballant des de casa seva.

Des de les xarxes i des del web municipal es va animar a participar, amb l'inestimable ajut del grup de monitoratge de l'Escola Esportiva que van pujar un vídeo realitzant els passos de la coreografia. L’objectiu era sumar el nombre més gran de persones per fer un ball conjunt des dels balcons. La coreografia ha estat inventada per l’Institut Barcelona Esports i es podia trobar a internet per practicar-la, però els monitors de Montmeló han preferit fer un vídeo propi. Amb aquest ambient previ i per descomptat, amb la bona acollida i participació de la ciutadania de Montmeló, el gran repte esportiu es va assolir. 


Volem donar les gràcies a totes les persones que van participar i especialment a totes les que a més hi han volgut compartir aquest moment amb tot nosaltres, com és el cas de la Maika, la Vanesa, la Júlia i el Gael i el regidor d'esports de l'Ajuntament de Montmeló, en Sito Jiménez.

I per últim fer una menció especial al veïnat del Passatge Pintor Mir, que des que estan confinats a casa surten cada dia al pati interior a fer esport, ja que una de les veïnes és monitora de fitness. Felicitar efusivament la tasca d'animació i motivació que durant molts dies de confinament està portant a terme l'Ainoha Cano, que ha aconseguit que gran part del veïnat surti a ballar cada dia i en aquest cas, a realitzar la coreografia de #BCNesMouDinsDeCasa.

Podeu veure els vídeos que ens han fet arribar a la galeria Jo em quedo a casa de l'apartat Montmeló es queda a casa, dins del web municipal

 www.montmelo.cat.

 

Ainhoa CanoData de modificació: 09/06/2020 10:15:52