Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:14  |  26/11/2022

Data i hora oficial

El temps

CAN DOTRAS CONTINUA SENSE REGISTRAR CAP POSITIU EN COVID-19

  • Vallès Visió

    Vallès Visió

8/4/2020

Aquest passat dimarts 7 d'abril, l'alcalde Pere Rodríguez va ser entrevistat per segona vegada a Vallès Visió on va actualitzar les dades i va respondre els dubtes sobre l'afectació de la Covid-19 a Montmeló.

Pere Rodríguez va començar l'entrevista destacant que en aquests últims dies s'ha rebut més material de mascaretes i kits de test pel personal que està treballant a primera línia, com és el cas de les persones treballadores de Can Dotres i del cos de Policia Local. També va destacar que de moment no hi ha cap cas positiu a la residència de Can Dotras, tant pel que fa a les persones usuàries com a les treballadores.

A continuació va respondre dubtes i preguntes de la ciutadania. La primera qüestió va ser explicar el tema dels ajuts econòmics que l'Ajuntament està portant a terme, com és el cas de l'ajornament del rebut de l'aigua. "Actualment s'està fent una revisió dels criteris dels ajuts socials ja existents per tal d'adaptar-los a la nova situació d'emergència social que estem vivint", va comentar l'alcalde.

Respecte a educació, Pere Rodríguez va explicar l'acord al qual s'ha arribat amb Netllar per tal de dotar a tots els infants que així ho necessitin de connexió wifi i d'aquesta manera poder seguir el curs des de casa. Per la seva banda, l'Ajuntament dotarà a aquestes famílies amb els ordinadors dels quals es disposa ara mateix a les instal·lacions de Centre de Formació d'Adults a la G2M.

Respecte a la cancel·lació dels dos grans premis de MotoGP i de Fórmula 1, l'alcalde veu difícil encabir aquests grans premis durant aquest any, però s'està treballant des del Circuit perquè tornin a disputar-se l'any vinent.

Sobre l'obertura dels horts urbans, va aclarir que tan sols s'obren per tal que els hortolans puguin recollir la collita i que es farà tenint en compte les normes de seguretat ja previstes.

També va parlar sobre les activitats i propostes d'oci, esportives i culturals que l'Ajuntament està proposant a la ciutadania, mitjançant el bàner de "Montmeló es queda a casa" del web municipal. També va destacar la bona i intensa feina dels diferents serveis de l'ajuntament que estan atenent de manera telemàtica als sectors de població més vulnerables, com el Punt Dona, l'OAC, l'OMIC, etc.

Sobre el tema de les sancions per incompliment del confinament va destacar que durant la primera setmana sí que es van realitzar més de 60 sancions, però que la població s'hi ha conscienciat i que aquesta setmana gairebé no s'ha hagut de multar.

Per acabar l'entrevista, l'alcalde de Montmeló va ratificar el pacte polític entre PSC i ERC pel qual Albert Montserrat passa a formar part de l'equip de govern municipal de nou. "Aquest acord aporta al govern solidesa i més riquesa de projecte", va remarcar Pere Rodríguez.

 

 Data de modificació: 09/06/2020 10:17:46